Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

 Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018 στο Δημοτικό Άλσος Ηλιούπολης όπου ο δημοτικός συνδυασμός «ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»  με τον επικεφαλή του Τάσο Ευσταθίου πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας.



Η παρουσία πλήθους συμπολιτών μας αλλά και αυτοδιοικητικών στελεχών ετερόκλητων ιδεολογικά μεν,  άξιων δε έδειξε την εκτίμηση που απολαμβάνει ο Τάσος Ευσταθίου σε μεγάλη μερίδα πολιτών που ανήκει σε ευρύ πολιτικό φάσμα.

Πολίτες που γνωρίζουν ότι στην εποχή μας το χρίσμα για την υποψηφιότητα του δημάρχου το δίνει πρωτίστως η τοπική κοινωνία και όχι τα πολιτικά κόμματα. 


Και η σημερινή εκδήλωση έδειξε ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου έχει πάρει το χρίσμα της τοπικής κοινωνίας.


Ο Τάσος Ευσταθίου είναι η λύση για την Ηλιούπολη.



Το γνωρίζουν τόσο η Άννα Καραμανλή όσο και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος που παρά το βαρύ πρόγραμμά τους έσπευσαν να τιμήσουν την εκδήλωση του φίλου τους Τάσου Ευσταθίου.



Το γνωρίζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης ο οποίος μίλησε εγκωμιαστικά για τον αυτοδιοικητικό Τάσο Ευσταθίου παρέχοντας του την όποια στήριξη του ζητηθεί.


Το γνωρίζουν και οι τρεις Περιφερειακοί Σύμβουλοι που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και απηύθυναν χαιρετισμό.

Ο  Παναγιώτης Πατσαβός («ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ» - Ρένα Δούρου).


Ο Γιώργος Βλάχος – Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής («180º Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ» - Γεώργιος Κουμουτσάκος).


Και ο Νίκος Κωστόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος(«180º Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ» - Γεώργιος Κουμουτσάκος) και Γραμματέας Επιστημονικών Οργανώσεων Νέας Δημοκρατίας.


Ο Τάσος Ευσταθίου είναι η λύση για την Ηλιούπολη.

Ο πολιτικός πολιτισμός και η εκτίμηση στο ήθος, στην αυτοδιοικητική ιστορία και στην επιστημονική κατάρτιση του Τάσου Ευσταθίου τιμήθηκαν στη σημερινή εκδήλωση με την παρουσία:

Του Δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου, του Προέδρου του δημοτικού Συμβουλίου Ηλία Πανταζόπουλου, και των των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων με τη δημοτική παράταξη «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» Θεμιστοκλή Γιαννόπουλου, Χρήστου Καλλαρύτη και Παναγιώτη Βιδάλη.



Του επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη» Δημήτρη Ασβεστά, και των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της κίνησης Χρήστου Κοκοτίνη(πρώην επικεφαλή),  Δημήτρη Καλαντίδη, Γεωργίου Αντύπα & Αγγελικής Δουβή

Του επικεφαλής του Ενωτικού Αυτοδιοικητικού Κινήματος Δημήτρη Πανταζόπουλου και του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου του κινήματος  Γιάννη Πούλου.

Του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κώστα Σεφτελή 


Και του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζή.


Ο Τάσος Ευσταθίου είναι η λύση για την Ηλιούπολη.

Παρόντες στη σημερινή εκδήλωση ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Σπύρου και ο πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης Ευστάθιος Ευσταθόπουλος.


Και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Δάφνης Υμηττού Παύλος Παπαδόπουλος

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης «Η ΚΡΗΤΗ» Κωνσταντίνος Πρωτοπαπαδάκης



Και ο πρώην Πρόεδρος του Ο.Α.Ε.Δ. κ. Γεώργιος Βερναδάκης


Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ακούσουν πολλά από πολλούς  ομιλητές τα οποία έκαστος θα αναλύσει και σε βάθος χρόνου ενδεχομένως να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.


Σε ένα πράγμα σίγουρα θα συμφωνήσουν.


Ο Τάσος Ευσταθίου διαθέτει ήθος, εργατικότητα, αυτοδιοικητική ιστορία, βαθιά  επιστημονική κατάρτιση και είναι λύση για την Ηλιούπολη.
















 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






 μανωλης πετροχειλος


ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  

CARPTETS4U: ΝΤΥΣΤΕ, ΖΕΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΟΔΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ & ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ERIODIM ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ MARAS COLLECTIONS ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius > service> smartphone> iphone> samsung> service >Επισκευή > Υπολογιστών > laptop

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ GLASS DRIVE ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΥΣΤΑΛΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΙΩΑΝΝΑ > ΑΓΓΕΛΙΚΗ > ΖΕΡΝΟΥ > ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ> ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ >

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης