Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Φίλες και φίλοι,
Φιλοδοξώντας να μεταμορφώσουμε τα Πάρκα της πόλης μας σε χώρους επικοινωνίας, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, οργανώνουμε πιλοτικά μία πρώτη συνάντηση στο Πάρκο Ναυαρίνου, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί.



Θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί με τις οικογένειες μας και να απολαύσουμε όλη μέρα, τις χαρές που μπορεί να μας χαρίσει το πάρκο της γειτονιάς μας. Παιχνίδι, αθλοπαιδιές, διάβασμα στη σκιά των δέντρων, πικ-νικ, μουσική, θέατρο, σινεμά, οικολογικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια!
Στόχος μας είναι σταδιακά να ζωντανέψουμε και τα υπόλοιπα πάρκα της Ηλιούπολης, ώστε να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας και να την ομορφύνουν.
Ραντεβού, λοιπόν, την Κυριακή, για μια πρωτότυπη Πάρκο…κατάσταση!
Ο Δήμαρχος                                                                                            Ο Πρόεδρος
Βασίλης Βαλασόπουλος                                                                             Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος


Οι δράσεις μας:
Στίβος Περιπέτειας “Survivor”
Ένα παιχνίδι περιπέτειας για παιδιά και εφήβους με όρεξη για δράση. Ένα παιχνίδι ταχύτητας και επιδεξιότητας. Μια σειρά από ειδικά κατασκευασμένα εμπόδια συνθέτουν έναν στίβο εμποδίων υψηλών προδιαγραφών.
Ηλικίες: από 8 ετών

Bungee Trampoline
Το Bungee Trampoline προσφέρει την ανεπανάληπτη εμπειρία του να πετάς έως και 7m από το έδαφος, δεμένος σε δυνατά λάστιχα που «απογειώνουν» την αδρεναλίνη.
Ηλικίες: από 3 ετών

Πύργος Αναρρίχησης
Αναρρίχηση με την ασφάλεια σχοινιών και ειδικού πιστοποιημένου αναρριχητικού εξοπλισμού, κάτω από την καθοδήγηση και ασφάλιση έμπειρων εκπαιδευτών ορειβασίας.
Ηλικίες: από 7 ετών

Flying Fox (zip line)
Οι συμμετέχοντες ξεκινούν από μικρό σχηματισμένο πατάρι και με τη βοήθεια έμπειρου εκπαιδευτή ξεκινούν κατάβαση από δέντρο σε δέντρο!
Ηλικίες: από 5 ετών

Μονομάχοι
Ένα παιχνίδι δράσης, όπου η καλή ισορροπία & η επιδεξιότητα αποδεικνύονται σημαντικότερες αρετές από την δύναμη.
Ηλικίες: από 8 ετών

Τοξοβολία
Δυνατά αληθινά ξύλινα τόξα ασκούν τις ικανότητες και την επιδεξιότητα παιδιών και μεγάλων.
Ηλικίες: από 8 ετών

Family Challenge
Μια σειρά παιχνιδιών που ενθαρρύνουν & καλλιεργούν τη συνεργασία παιδιών γονέων. Κάθε ζευγάρι γονιός-παιδί περνάει 3 δοκιμασίες (3d Λαβύρινθος, Blind Fold, Break the code) για να κερδίσει το έπαθλο!
Ηλικίες: από 7 ετών

Ομαδικά παιχνίδια
Διασκεδάζουμε μαζί με την παρέα μας, με γνωστά, αγαπημένα παιχνίδια, όπως τσουβαλοδρομίες, αμπάριζα, σκουληκαντέρα, ο νερουλάς κ.λπ.
Ηλικίες: από 6 ετών

Giga Twister
Το γνωστό επιδαπέδιο παιχνίδι που σε κάνει να «χάνεις»…τα χέρια και τα πόδια σου!
Ηλικίες: Από 6 ετών

Η οικογένεια αθλείται
Από τις 10 π.μ. έως τις 12.30 μ.μ., εξειδικευμένοι γυμναστές αναλαμβάνουν γονείς και παιδιά σ’ ένα εναλλασσόμενο πρόγραμμα γυμναστικής (π.χ. yoga, pilates κ.λπ.)
Ηλικίες: από 6 ετών έως….

Ping- Pong
Συναγωνιζόμαστε με φίλους ή γονείς και …….. ο καλύτερος ας κερδίσει!
Ηλικίες: από 6 ετών

Καλλιτεχνικά εργαστήρια
Τα παιδιά εκφράζουν τη δημιουργικότητά τους, μέσα από πρωτότυπες κατασκευές στα εργαστήρια: Κύριος Γρασίδας, Ψηφιδωτό από Όσπρια, Ζωγραφική & Γιαπωνέζικα φαναράκια.
Ηλικίες: από 6 ετών, 5 ετών, 4 ετών και 9 ετών αντίστοιχα.

Οικολογικά εργαστήρια
Μαθαίνουμε να προστατεύουμε το περιβάλλον μέσα από διασκεδαστικά παιχνίδια!
:Γιγάντιο επιδαπέδιο φιδάκι της ανακύκλωσης, Γιγάντιο παζλ με τον κύκλο του νερού, Μemory game με τα υπό εξαφάνιση ζώα, Εργαστήριο κατασκευής κούκλας από ανακυκλώσιμα υλικά, Γωνιά διαχωρισμού ανακυκλώσιμων από σκουπίδια.
Ηλικίες: από 6 ετών

Στο Πάρκο με τον Αίσωπο!
Από τις 4.30 έως τις 5.30 ζωντανεύουμε ζωάκια από γνωστούς και άγνωστους μύθους του Αισώπου με βασικό αντικείμενο παιχνιδόκουκλες και κατασκευάζουμε τα καπέλα του Τζίτζικα του Μέρμηγκα και της Πεταλούδας για να γίνουμε βοηθοί στην βιωματική παράσταση που θα ακολουθήσει.
Από τις 5. 30 έως τις 6:45 Θεατρική βιωματική παράσταση «Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας ή και το Αντίστροφο» ένα μουσικό παραμύθι σε διασκευή-σκηνοθεσία της Μαρίας Μπεθάνη. Ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι.
Ηλικίες: από 3 ετών

Σινεμά στη φύση!
Στις 7 μ.μ. απολαμβάνουμε οικογενειακώς τις περιπέτειες των Παιδιών του Τίμπελμπαχ!
Τα παιδιά ενός μικρού ορεινού χωριού καταλήγουν να είναι οι μόνοι κάτοικοι του, όταν οι γονείς τους τα εγκαταλείπουν, καθώς δεν μπορούν να αντέξουν άλλο τις φάρσες και τις αταξίες τους!
Μία Βελγική ταινία φαντασίας, σε σκηνοθεσία του Νίκολας Μπάρι, με πρωταγωνιστές τους Ζεράρ Ντεπαρτιέ, Καρόλ Μπουκέ, Αντέλ Εξαρχόπουλος κ.ά.

Διαβάζοντας στη σκιά των δέντρων
Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, η Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου μας επισκέπτεται το Πάρκο! Μικροί και μεγάλοι μπορούν να δανειστούν με την ταυτότητά τους βιβλία για να χαλαρώσουν!
Από τις 12.30 έως τις 3 μ.μ., διαβάζουμε παραμύθια και τα ζωντανεύουμε με μουσική και παιχνίδι, υπό την καθοδήγηση παιδαγωγού!
Ηλικίες: από 4 ετών

Το topmodel της γεύσης
Στις 12 το μεσημέρι, το γνωστό ζαχαροπλαστείο Passarella έρχεται για να μας γλυκάνει με τα υπέροχα παγωτά του!

Το Πάρκο στο σπίτι μας
Η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου μας προσφέρει φυτά σε γλαστράκια.

Ώρα για Πικ-νικ!
Από τις 3 έως τις 4.30 μ.μ. σταματάμε τις δράσεις, χαλαρώνουμε διαβάζοντας και απολαμβάνουμε τις λιχουδιές που έχουμε φέρει από το σπίτι μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 9940699 ή 210 9922899





Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης