Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Με ανάρτηση του στο face book ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και νυν δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Κώστας Σεφτελής αναφέρεται με δριμύ κατηγορώ στην διαδικασία εξυπηρέτησες του δημότη της Ηλιούπολης.


Ως γνωστών ο Δήμος Ηλιούπολης από ανέκαθεν αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόσβασης σε πολλά σημεία της πόλης καθώς η τακτική συγκοινωνία δεν συνδέει ετερόκλητους προορισμούς, όπως την Αγ, Μαρίνα, με την Κεντρική Ηλιούπολη καθώς και την κάτω Ηλιούπολη, το ίδιο συμβαίνει και με τις ανάλογες περιοχές.
Για τους Δημότες η Δημοτική συγκοινωνία ήταν και είναι ανάσα για την μετακίνηση μέσα στην πόλη, που ενώ η απόσταση είναι μικρή, η προσέγγιση γίνεται με δύο διαφορετικές συγκοινωνίες, που αυτό συνάδει σε χρόνο και ταλαιπωρία για τον δημότη.
Ενώ παρακάτω παραθέτουμε πλήρες κείμενο της ανάρτησης του κου Κώστα Σεφτελή για την ανεπάρκεια πληροφόρησης,  καθώς και την ανάρτηση του στο facebook           

Το πολύ κακό πρόσωπο του Δήμου Ηλιούπολης, με τα ΨΕΜΑΤΑ!

Μετά από επικοινωνία που είχα με δημότες και ύστερα από προσωπική μου καταγραφή, ενημερώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ, πως το ανυπόγραφο Δελτίο Τύπου του Δήμου Ηλιούπολης, για τα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας που ισχύουν από 11/9/2017, είναι απολύτως ΨΕΥΔΕΣ!

• – Τα καθημερινά δρομολόγια όλων των Γραμμών (1, 2, και 3), λειτουργούν από 07:00 μέχρι τις 19:00 (το ΨΕΜΑ του Δελτίου Τύπου)!
– Τα καθημερινά δρομολόγια των Γραμμών (1, και 2), λειτουργούν από 07:00 μέχρι τις 17:00 (η ΑΛΗΘΕΙΑ των Δημοτών)!
– Τα καθημερινά δρομολόγια της Γραμμής 3 (Κάτω Ηλιούπολη), λειτουργούν από 07:00 μέχρι τις 13:00 (η ΑΛΗΘΕΙΑ των Δημοτών)!

• – Τα Σάββατα λειτουργεί μόνο η Γραμμή 3, από 07:00 μέχρι 16:00 (το ΨΕΜΑ του Δελτίου Τύπου)!
– Τα Σάββατα λειτουργεί μόνο η Γραμμή 3, από 08:00 μέχρι 13:00 (η ΑΛΗΘΕΙΑ των Δημοτών)!

Δηλαδή: Άλλες ώρες στο Δελτίο Τύπου, άλλες ώρες τα λεωφορεία στις στάσεις.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ EARLY LEARNING ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ FUN2LARN ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΣΙΣΣΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ  ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΞΕΝΕΣ  ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΆΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ SO EASY (ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.),ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΣΙΜΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΥ -ΦΛΩΡΑΚΗ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης