Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Ο φόβος επέστρεψε στην Ηλιούπολη όταν μία 24χρόνη γυναίκα, εργαζόμενη στην περιοχή, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν επιθετικό άνδρα, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την ενέδρα που είχε στηθεί την περασμένη εβδομάδα στο ίδιο σημείο σε δύο νεαρές.

Όπως μετέδωσε σε ρεπορτάζ του ο Alpha, η κοπέλα μίλησε στο κανάλι για τις συνθήκες της επίθεσης. «Περπατούσα επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου με προορισμό το σπίτι μου. Πίσω μου ερχόταν με αργή ταχύτητα ένα αυτοκίνητο. Στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας με πλησίασε και μου ζήτησε να τον βοηθήσω», ανέφερε η 24χρόνη.
«Σταμάτησα για να ακούσω τι ήθελε. Ήταν ένας μελαχρινός άνδρας κοντά στα 40 με παρουσιαστικό και ομιλία τοξικομανή. Με ρώτησε αν είμαι παντρεμένη, αν έχω φίλο κτλ. Μόλις αρνήθηκα να του απαντήσω γύρισα την πλάτη μου να φύγω. Άκουσα την πόρτα του αμαξιού να ανοίγει και απομακρύνθηκα φοβισμένη. Για καλή μου τύχη υπήρχαν περαστικοί και για αυτό δεν με ακολούθησε».
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Alpha, δύο νεαρές κοπέλες, 20 και 22 χρόνων, επέστρεφαν από διασκέδαση την περασμένη εβδομάδα και ενώ περπατούσαν κοντά στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου, στην ομώνυμη οδό, στη 01:30 τα ξημερώματα, σε ένα σκοτεινό σημείο του δρόμου, εμφανίστηκε μπροστά τους ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος τους επιτέθηκε.
Όπως περιέγραψαν στους αστυνομικούς, άρπαξε τη μία από το μπράτσο και προσπάθησε να της κλείσει το στόμα, όμως η αντίδραση της φίλης της ήταν άμεση. Άρχισε να τον χτυπά με την τσάντα της στο κεφάλι και το σώμα, ενώ παράλληλα ούρλιαζε από τρόμο και καλούσε για βοήθεια. Οι φωνές έκαναν τους περίοικους να σπεύσουν σε βοήθεια και ο δράστης διέφυγε τρέχοντας.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης