Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Στα γραφεία της ΕΟΠΕ έγινε το μεσημέρι η κλήρωση των πρωταθλημάτων βόλεϊ της Α2 ανδρών – γυναικών, στα οποία μετέχουν και ομάδες από τον Νομό μας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, πρώτες θα μπουν στον φιλέ (14-15 Οκτωβρίου) οι γυναίκες και στον Α’ όμιλο θα έχουμε Κρητική αναμέτρηση, αφού ο Α.Ο. Κύδων θα υποδεχθεί τον ΟΠΕΡ.

Για την 1η αγωνιστική θα παίξουν επίσης: Ένωση Βύρωνα-ΑΣ Ηλιούπολης, Άρτεμις Κορ.-Μεσσηνιακός, Αγ. Παρασκευή- Ποσειδώνας Λουτρακίου, ενώ ρεπό έχουν οι Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας.
Στη συνέχεια ο Κύδωνας θα παίξει με Ηλιούπολη (έξω), Αγ. Παρασκευή (μέσα), Ένωση Βύρωνα (ε), Ποσειδώνα (μ), την 6η αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του και μέχρι την ολοκλήρωση του α’ γύρου (9-10/12) θ’ αντιμετωπίσει την Άρτεμις Κ. (ε), τον Μεσσηνιακό (μ) και τις Αμαζόνες (ε).

Ο ΣΦΠΧ μετέχει στον 1ο υποόμιλο του Α’ ομίλου των ανδρών και θ’ αρχίσει τους αγώνες του (4 ή 5 Νοεμβρίου) εκτός έδρας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Αθηνών. Το ίδιο διήμερο θα διεξαχθούν και τ’ άλλα παιχνίδια, που είναι: Παλλήνη-ΟΦΗ, Πανερυθραϊκός-Κέρκης Σάμου, Ολυμπιάδα Πατρών-Απόλλων Πατρών, Καλαμάτα 80- Πανιώνιος. Μέχρι την ολοκλήρωση του α’ γύρου (13-14/1/2018) ο ΣΦΠΧ θα παίξει κατά σειρά με Πανιώνιο (έξω), ΟΦΗ (μέσα), Απόλλωνα Πατρών (ε), Κέρκης (μ), Καλαμάτα 80 (ε), Πανερυθραϊκό (μ), Ολυμπιάδα Πατρών (ε) και Παλλήνη (μ).



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης