Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Ο Τομέας Ψυχολογικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηλιούπολης στοχεύει στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας υπηρεσίες ενίσχυσης της προσωπικής λειτουργικότητας και των κοινωνικών δεξιοτήτων των δημοτών.





Για την επίτευξη του κοινού και μέγιστου συμφέροντος οι υπηρεσίες χρειάζεται να απευθύνονται στις αναπτυξιακά σημαντικές ηλικίες.
Σε αυτά τα πλαίσια την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης πραγματοποιήθηκε εισήγηση από τον υπάλληλο της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και διδάκτορα ψυχολογίας, κ. Μάρκο Ρήγο με τίτλο «Μετάβαση στο Δημοτικό και Ανάπτυξη». Γονείς και νηπιαγωγοί παρακολούθησαν μια εξειδικευμένη και επίκαιρη ομιλία αναφορικά με θέματα μετάβασης τα οποία εν μέσω μιας ρευστής πραγματικότητας μας αφορούν όλους.
Σε συνέχεια της ομιλίας παρέχονται εξατομικευμένες υπηρεσίες για όσους γονείς επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την ετοιμότητα του παιδιού τους να μεταβεί στο δημοτικό. Πληροφορίες στο 210.9970048 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη και ώρες 4μμ-6μμ. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 7 Ιουλίου.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης