Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι από την 1/6/2017, ξεκίνησε η νέα λειτουργία της Δομής ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ η οποία χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».


Με τη στελέχωση της Δομής, ο Δήμος θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.
Μέσα από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που εδρεύει επί των οδών Ηρώς Κωνσταντοπούλου και Φαρμακίδου 45 θα γίνεται διανομή, σε τακτική βάση, σε ωφελούμενα άτομα/νοικοκυριά που έχουν ανάγκη σε, τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, παιχνίδια, cd κλπ.
Το Κ.Π. θα συνδέεται με τοπικές επιχειρήσεις, σχολεία κλπ, με όλη την τοπική κοινωνία για την συλλογή των παραπάνω προϊόντων και για την προσφορά περισσότερων συμπληρωματικών αγαθών, ενισχύοντας την συνείδηση αλληλεγγύης που πρέπει να εμπεδώνεται σε κάθε γειτονιά.
Το παντοπωλείο, στελεχωμένο πλέον με το απαραίτητο προσωπικό (διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό) λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00, για την εξυπηρέτηση του κοινού.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Ελένη-Μαρία Φράγκου τηλ. 210- 9933263. Ή στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ilioupoli.gr



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης