Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία ενημέρωσης, απέκτησε νέα ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο καθώς και λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης (facebook).




Η ιστοσελίδα mea.ilioupoli.gr περιλαμβάνει κείμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις συλλογές του Μουσείου και την Πινακοθήκη Θεμιστοκλή Καρφάκη.
Ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει ιστορικά γεγονότα σε συντομία για την περίοδο 1940-1944 μέσα από ένα ιστορικό «οδοιπορικό» στα χρόνια της Κατοχής και της Εθνικής Αντίστασης των Ελλήνων.
Επιπλέον, στην ιστοσελίδα παρέχεται ενημέρωση που αφορά πρόσθετες δραστηριότητες του Μουσείου μας, με τις ενότητες, εκπαιδευτικά προγράμματα, ξεναγήσεις, προβολές στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, βιβλιοθήκη, οδηγό του επισκέπτη στα ελληνικά και αγγλικά, συναφείς ηλεκτρονικούς υπερ-συνδέσμους, φίλοι του μουσείου, ιστορική αναδρομή, μαρτυρίες αγωνιστών, καθώς και χρονολόγιο ιστορικών γεγονότων της αντίστασης που παραπέμπει στην σελίδα του μουσείου στο facebook. Στη σελίδα μας στο facebook ‘Μουσείο Εθνικής Αντίστασης – Δήμος Ηλιούπολης’, ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τα σημαντικά αυτά ιστορικά γεγονότα πλαισιωμένα από φωτογραφικό υλικό.
Ο χρήστης μπορεί να μεταφερθεί επίσης στην σελίδα του μουσείου και μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του Δήμου Ηλιούπολης http://www.ilioupoli.gr/.
Ο στόχος της ιστοσελίδας και του facebook είναι ενημερωτικός και διδακτικός με συνέπεια στην ιστορική αλήθεια με τεκμηρίωση και αντικειμενικότητα.

Στοιχεία επικοινωνίας:
Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Δήμου Ηλιούπολης
Μαρίνου Αντύπα και Σοφοκλή Βενιζέλου
Τηλέφωνο: 210 9901400

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης