Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., γιορτάζουμε την έναρξη προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη» για το φετινό καλοκαίρι,
με μία αναδρομή στις απαρχές της 7 ης Τέχνης, προβάλλοντας μία από τις πιο γνωστές και κλασικές ταινίες του βωβού κινηματογράφου, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Συγκεκριμένα, θα απολαύσουμε το ερωτικό δικαστικό δράμα, «The Kiss» του Ζακ Φέιντερ, με πρωταγωνίστρια την Γκρέτα Γκάρμπο ενώ επί σκηνής, 5μελές σύνολο από εκλεκτούς μουσικούς, θα συνοδεύει την προβολή, σε διεύθυνση του συνθέτη Λεωνίδα Κανάρη, Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας, που έγραψε την πρωτότυπη μουσική σύνθεση ειδικά γι’ αυτή την ταινία.
Με αφορμή την έναρξη του Κινηματογράφου, θα τιμήσουμε κι ένα συντοπίτη μας καλλιτέχνη, τον ηθοποιό Δημήτρη Καραμπέτση, ο οποίος έχει υπηρετήσει με ήθος και συνέπεια τόσο το Θέατρο όσο και τον Κινηματογράφο, συμμετέχοντας σε πλήθος σημαντικών παραστάσεων καθώς και σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Τη σκυτάλη, στις 8 και 9 Ιουνίου, θα πάρει η ταινία του -επίσης συντοπίτη μας- σκηνοθέτη, Γιάννη Σακαρίδη, «Πλατεία Αμερικής», που ήδη έχει διανύσει μία σημαντική πορεία με διακρίσεις σε διεθνή φεστιβάλ. Ο σκηνοθέτης θα προλογίσει την α’ προβολή της ταινίας και τις δύο μέρες ενώ στις 9 Ιουνίου, μαζί με τον πολυβραβευμένο –από την πόλη μας- ηθοποιό, Μάκη Παπαδημητρίου, θα παρουσιάσουν στο κοινό τους ερασιτέχνες-συντελεστές της ταινίας, που είναι από την Ηλιούπολη. Άλλωστε, γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Ηλιούπολη, με την υποστήριξη του Δημάρχου και του προσωπικού του Δήμου. Με αφορμή την προβολή της ταινίας, την ίδια μέρα, ο Δήμος θα τιμήσει τη Θέμιδα Μπαζάκα, για τη σημαντική προσφορά της στην 7 η Τέχνη.
Στη συνέχεια, το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού θα συνδυάζει, όπως κάθε χρόνο, την αισθητική απόλαυση με τη διασκέδαση, για όλη την οικογένεια και για όλες τις προτιμήσεις, προβάλλοντας τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, όπως ξεχώρισαν από κοινό και κριτικούς καθώς και πολυαναμενόμενες «πρεμιέρες» του καλοκαιριού.
Ειδικότερα το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:
Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, θα προβάλλονται ταινίες για τα παιδιά, έφηβους και ευρύτερα για όλη την οικογένεια, στην Α΄ προβολή.
Την Τετάρτη την επιλογή των ταινιών έχει κάνει η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης.
Για την Πέμπτη και την Παρασκευή έχουν επιλεγεί βραβευμένες ταινίες από τον διεθνή και ανεξάρτητο κινηματογράφο.
Τέλος το Σάββατο, την Κυριακή, καθώς και στη Β’ προβολή της Δευτέρας και της Τρίτης, θα προβάλλονται οι ταινίες που σημείωσαν εμπορική επιτυχία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν και ξεχώρισαν στις προτιμήσεις των θεατών αλλά και ταινίες που θα βγουν στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι και αναμένονται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των κινηματογραφόφιλων.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών εδώ.
Με στόχο την απρόσκοπτη πρόσβαση όλων στην υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία, που προσφέρει ο Κινηματογράφος και λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση που πλήττει τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ο Δήμος Ηλιούπολης, θα συνεχίσει την κοινωνική πολιτική του στον τομέα του Πολιτισμού, διατηρώντας το εισιτήριο σε πολύ προσιτές τιμές, με ιδιαίτερη μέριμνα για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ταμείο του Θερινού Δημοτικού κινηματογράφου (Λεωφ. Ειρήνης 50), στο τηλ. 210 9937870 ή στο www.politismos-ilioupoli.gr.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης