Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Στην Κοινωνία Πολιτών  οι ενοριακές κοινότητες της κάθε πόλης αποτέλεσαν και αποτελούν πρότυπα ομάδων και δικαίως έχουν αποκτήσει την αναγνώριση και τον σεβασμό μας. Επειδή κατάφεραν να μετατρέψουν την απόγνωση της έλλειψης βασικών αγαθών, τον πόνο και την δυστυχία που δημιούργησε η παρατεταμένη οικονομική κρίση, σε χαρά προσφοράς , ενθάρρυνσης , συμπάθειας & συνεργασίας.


Κυψέλες προόδου με συνεχή καθημερινή σφυρηλάτηση ανθρώπινων φιλικών σχέσεων κατορθώνουν να καλύπτουν σε εκατοντάδες συμπολίτες μας όχι μόνο το ημερήσιο γεύμα αλλά και να μη υπάρχει η δημιουργία του αισθήματος της απόρριψης και της μη ένταξης στο κοινωνικό σύνολο.  Αυτές οι γυναίκες έχουν μέσα τους πλεόνασμα αγάπης και ευγενικών συναισθημάτων , φιλίας, συναδελφοσύνης και αγαθοεργίας  και επιτυγχάνουν την ικανοποίηση του ατόμου που δέχεται την προσφορά του.
Και είναι απόλυτο εφικτό αυτό, καθώς νιώθουν ότι αυτή η προσφορά προς αυτούς γίνεται με ανιδιοτέλεια ,και με ειλικρινή χαρά.


Οι συνεργάτες και τα μέλη της δημοτικής παράταξης “ Ηλιούπολη- Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών “ με την επικεφαλής κ. Πίκουλα Αργυρώ βρέθηκαν κοντά στις εθελόντριες των ενοριών μας που παρασκευάζουν καθημερινά γεύματα και πρόσφεραν είδη μακράς διαρκείας, τα οποία συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση της 22ας Μαρτίου της παράταξης ,που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου.
Η ίδια προσφορά εκδηλώθηκε και προς την οργάνωση “Κιβωτός του Κόσμου” , αυτή την παιδική κυψέλη αγάπης , δικαιοσύνης και αλληλεγγύης,σε ενα  οίκημα, στο οποίο σφυρηλατείται η κοινωνική συνοχή, η ανθρωπιστική παιδεία και εξαφανίζεται η υποκρισία και η  εκμετάλλευση και ανασφάλεια κάθε μορφής.


Ως μέλη της Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών   πιστεύουμε ότι πρέπει να ενεργοποιούμε όλο τον υπάρχοντα δυναμισμό μιας πόλης για να επαναφέρουμε την ανθρώπινη αξία , αξιοπρέπεια και, σεβασμό . Ηθικές αξίες  οι οποίες θεμελιώνουν την ζωή και τον πολιτισμό μας , τόσο της δικής μας πόλης όσο και της ευρύτερης  κοινωνίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης