Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Εν’ αναμονή της άφιξης του νέου στόλου των απορριμματοφόρων και της ανανέωσής του εντός των ημερών,
η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης εκπόνησε εκτεταμένη επιχείρηση επισκευής και απολύμανσης των κάδων.




Απολυμάνθηκαν και διαγραμμίστηκαν οι πρώτες 450 εσοχές των κάδων, αλλάχτηκαν ή επισκευάστηκαν τα σπασμένα καπάκια των κάδων ανακύκλωσης, απολυμάνθηκαν και πλύθηκαν με ειδικά υγρά απολύμανσης οι πρώτοι 560 κάδοι απορριμμάτων με το ειδικό πλυντήριο και το πρόγραμμα συνεχίζεται σε καθημερινή βάση μέχρι την πλήρη αποκατάσταση.
Ο Δήμος Ηλιούπολης διαθέτει και βιολογικό καθαρισμό για τα απόβλητα των υγρών που παράγονται από το πλύσιμο των κάδων και των απορριμματοφόρων.
Έτσι ο Δήμος Ηλιούπολης προετοιμάστηκε πλήρως για μια φορά ακόμη για τις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού, έτσι ώστε να εξασφαλίσει στους κατοίκους ένα υγιεινό περιβάλλον.
Θυμίζουμε ότι στην Ηλιούπολη εφαρμόζεται ολοκληρωμένο σύστημα Ανακύκλωσης με το οποίο εκτρέπονται 4.100 τόνοι ανακυκλώσιμο υλικό σε όλα τα υλικά ανακύκλωσης με την συνδρομή και την απαραίτητη συνεργασία των κατοίκων, δράση η οποία επιτρέπει να μην έχει γίνει εδώ και πέντε χρόνια καμία αύξηση δημοτικών τελών και να υπάρχει πλήρης απαλλαγή στις ευπαθείς ομάδες.
Επίσης, θυμίζουμε ότι η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων και ότι οι κάτοικοι μπορούν να ειδοποιούν στην γραμμή επικοινωνίας 15377 ή να στέλνουν mail στο info@ilioupoli.gr για κάθε πρόβλημα που διαπιστώνουν στην καθαριότητα.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης