Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017


του Δημήτρη Παρρά

Τελικά, αποδείχτηκε πως η βασιλοπιτα στο Δήμο της ΝΔ Ηλιούπολης, τους χώρεσε όλους κάτω απ την ίδια στέγη. Περίτρανα αποδείχτηκε πως ο πολιτικός πολιτισμός ανάμεσα σε συναγωνιστές είναι ουσιαστικός γιατί όλοι ξεκινάνε απ την ίδια ιδεολογική βάση.




Όσο και να διαφωνούν στο θέμα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που ενωτικά μπορεί να διεκδικήσει το Μάιο του 2019 το δημαρχιακό θώκο, απέδειξαν ότι μπορούν να συνυπάρχουν. Επανέρχομαι λοιπόν με μια πρόταση. Να κατεβάσουν ταμπέλλες, Να συνασπιστούν στο δημοτικό συμβούλιο, να επιλέξουν 1 αρχηγό που θα οδηγήσει την παράταξη της κεντροδεξιάς σε συνέδριο κι εκεί, όταν η Νέα Δημοκρατία, ξεκινήσει τις διαδικασίες, να αναδειχτεί το πρόσωπο που θα επαναλάβει την επιτυχία του 2006. Άλλωστε για πρώτη φορά στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο ακούστηκαν από συμβούλους της δικής μας ιδεολογικής παράταξης λέξεις απαγορευμένες, όπως ΣΔΙΤ, όπως φιλελεύθερη ιδεολογία. Τελικά όλοι μπορούμε να συνυπάρξουμε κάτω απ τη στέγη της κεντροδεξιάς, τώρα που ο σύντροφος Βασίλης ανοίγεται και αγκαλιάζει πρώην συντρόφους. 
Τώρα που ο Νίκος Φιλης της αγκαλιάζει τη Φωφη κοκ. Πάρτε το χαμπάρι μόνο ενωμένοι απαλλασσόμαστε από την ιδεολογική σύγχυση του κουμμουνιστοσπουδαγμένου Βασίλη που επιβάλλει για να αλιεύει αγαθοβιόληδες δεξιούς προκειμένου να ενισχύσει το κομματικό του προφίλ σε ένα ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ.  

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης