Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που πραγματοποιήθηκε τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα από 27 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου.







Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά 6-13 ετών ν’ απασχοληθούν δημιουργικά, καθημερινά από τις 7.30 έως τις 16.00.
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αθλήματα όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλει, χάντμπωλ, χόκει κ.α., να ζωγραφίσουν και να κάνουν κατασκευές, να παρακολουθήσουν κινηματογραφική ταινία στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, να χορέψουν, να παίξουν και πολλά άλλα. Όλα αυτά υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών και με καθημερινή παρουσία γιατρού.
Με τον τρόπο αυτό έκλεισε η σειρά από τα προγράμματα απασχόλησης παιδιών για το έτος 2016, αφού έχουν προηγηθεί οι Αθλητικές Διακοπές το καλοκαίρι και το Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης το Πάσχα και το καλοκαίρι. Ευελπιστούμε ότι και φέτος διευκολύναμε τους εργαζόμενους γονείς παρέχοντας δημιουργική και ασφαλή απασχόληση στα παιδιά τους, τις ημέρες που τα σχολεία ήταν κλειστά.
Την Πέμπτη 5/1/2017 παρευρέθηκε στον χώρο ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ κος Θέμης Γιαννόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε το προσωπικό του καμπ και τους γονείς της Ηλιούπολης και των όμορων Δήμων που εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά τα παιδιά τους στα προγράμματα του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. ενώ ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για την περίοδο του Πάσχα 2017.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     




TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης