Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Μια εκπομπή αφιερωμένη στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, με αφορμή την συμπλήρωση, αργυρού Ιωβηλαίου Πατριαρχίας Του, θα ακούσουν στις 19:00 το βράδυ της 30ης Νοεμβρίου 2016, οι ακροατές της εκπομπής » Στιγμές κοινωνίας σε έρημη χώρα», στο Διαδικτυακό Δημοτικό Ραδιόφωνο του Δήμου Ηλιουπόλεως.





Ανήμερα της θρονικής εορτής της πάλαι ποτέ επισκοπής Βυζαντίου και σήμερα περιακούστου Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, της και Νέας Ρώμης, ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου της εκκλησιαστικής κοινότητας της Αγίας Μαρίνης, Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, διαλέγεται με τον παρουσιαστή της εκπομπής διάκονο Ιωσήφ Κουτσούρη, με θέμα Εκκλησία και Οικολογία.
Σε μια ωριαία παραγωγή, οι δύο κληρικοί θα πληροφορήσουν τους ακροατές για την κατάπτωση από την του Παραδείσου ωραιότητα στην σημερινή περιβαλλοντολογική φοβικότητα. Θα αναφερθούν στις δράσεις για το περιβάλλον του αποκαλούμενου Πράσινου Πατριάρχη Βαρθολομαίου, αλλά και την δημιουργία από την Εκκλησία της Ελλάδος της Συνοδικής επιτροπής Θείας και Πολιτικής Οικονομίας. Τέλος θα περιγράψουν τις οικολογικές πρωτοβουλίες στην ενορία της Αγίας Μαρίνης.
Από τις 9 Νοεμβρίου του παριππεύοντος έτους, η τοπική Εκκλησία στο Δήμο της Ηλιούπολης έχει την δική της εκπομπή στο Sunshine Webradio.
Η ανταπόκριση των κληρικών των Εκκλησιαστικών κοινοτήτων στην πρόσκληση του Δημάρχου για δημιουργία εκπομπής, όπως επικοινωνήθηκε κατά ενορία, από τον Αρχιερατικώς Επίτροπο της ΙΕ΄ Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας, πρωτοπρεσβύτερο Ευθύμιο Κερμελή, ήταν άμεσα θετική.
Με τον συντονισμό του π. Ευθυμίου, σε πολύ σύντομο διάστημα οργανώθηκαν όλα όσα χρειάζονταν, ώστε για μια ακόμα φορά η Τοπική Εκκλησία να ανταποκριθεί αξιόλογα στην πρόκληση του Δήμου.
Στο χώρους του ναού των Αγίων Αναργύρων Ηλιουπόλεως, δημιουργήθηκε χώρος ηχογραφήσεων και εξοπλίσθηκε με τα απαραίτητα μηχανήματα. Με ηχολήπτη τον Βασίλειο Κερμελή ηχογραφήθηκαν ήδη τέσσερις εκπομπές και παρουσιάστηκαν από τις «Στιγμές κοινωνίας σε έρημη χώρα. Μια παραγωγή της Εκκλησίας στην Ηλιούπολη», όπως ονοματοδοτήθηκε η εκπομπή.
Με είσοδο από τον σύνδεσμο http://sc2.streamwithq.com:2199/start/ilioupoli/ κάθε Τετάρτη βράδυ στις 19:00, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να γίνουν κοινωνοί Εκκλησιαστικού λόγου δια της ραδιοφωνικής εκπομπής.
Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης