Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Με μεγάλη λαμπρότητα ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος υποδέχτηκε και βράβευσε στο parking του Δημαρχείου τους οδηγούς και τους διοργανωτές του 10 ου Rally Eco Hi Tech 



που διεξάγεται αποκλειστικά με την συμμετοχή φιλικών προς το περιβάλλον αυτοκινήτων και ιδιαίτερα ηλεκτροκίνητων και εντάσσεται στην παγκόσμια βαθμολογία.
Έτσι η Ηλιούπολη καταγράφτηκε στον παγκόσμιο χάρτη ως μία από τις πόλεις σταθμούς της Ηλεκτροκίνησης.



Όπως είπε ο Δήμαρχος στην ομιλία του, η Ηλιούπολη υποδέχτηκε τους συντελεστές του Αγώνα ως ένας Δήμος που έχει όραμα την δημιουργία της Έξυπνης Πόλης και οικολογική στρατηγική σε κάθε της πολιτική.
«Ο Δήμος Ηλιούπολης παρακολουθεί και υποστηρίζει εμπράκτως τις νέες τεχνολογίες που οδηγούν στην καλύτερη εξυπηρέτησης των πολιτών και στην περιβαλλοντική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος» σημείωσε ο κ. Βαλασόπουλος και αφού ανέφερε μια σειρά ενεργειών που εφαρμόζονται στην Ηλιούπολη και οι οποίες χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες σε οικολογική κατεύθυνση όπως την ανακύκλωση, τον βιολογικό καθαρισμό νερού, τις έξυπνες στάσεις, την ψηφιοποίηση του αρχειακού υλικού του Δήμου, την εγκατάσταση έξυπνου φωτισμού και ηλεκτρονικής αντλίας καυσίμων, την εγκατάσταση μετρητών ακτινοβολίας από την κινητή τηλεφωνία κ.α., τόνισε ότι μια τέτοια έξυπνη πόλη, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το κίνημα των περιβαλλοντικά φιλικών μετακινήσεων και ειδικά της Αυτοκίνησης.
Στο τέλος της ομιλίας του ανακοίνωσε ότι σε λίγες ημέρες ο Δήμος εγκαθιστά σταθμό φόρτωσης συσσωρευτών στο κέντρο της πόλης, συμμετέχοντας στην πρωτοπορία του κινήματος της Ηλεκτροκίνησης.
Να σημειώσουμε ότι υπολογίζεται το 2050, το 35% των αυτοκινήτων θα είναι ηλεκτρικά γι αυτό όλες οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν είδη βγάλει στην παραγωγή τέτοια μοντέλα.
Η συμβολή των Δήμων στην τεράστια αυτή περιβαλλοντική αλλαγή είναι αποφασιστικής σημασίας καθώς η δυνατότητα επαναφόρτισης σε δημόσιους χώρους είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές για την λειτουργικότητα της νέας αυτής τεχνολογίας.
Τα αυτοκίνητα που στάθμευσαν στο parking του Δημαρχείου εντυπωσίασαν με την τεχνολογία που διαθέτουν, αλλά και με τις επιδόσεις τους που φτάνουν σε κόστος κατανάλωσης τα 0,85 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα, 240 χιλιόμετρα αυτονομία και ταχύτητες κοντά στα 120 χιλιόμετρα την ώρα, χωρίς κανέναν θόρυβο και καμία εκπομπή αερίου, ενώ η οδήγησή τους γίνεται με απόλυτα ηλεκτρονικό τρόπο.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης