Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Η δράση των συλληφθέντων αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Ηλιούπολης, το οποίο και συγκρότησε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό των ανηλίκων.



Η δράση των συλληφθέντων αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Ηλιούπολης, το οποίο και συγκρότησε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό των ανηλίκων.
Πέντε ανήλικοι, ηλικίας από 15 έως 17 ετών, συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, σε εξωτερικούς χώρους σχολικών συγκροτημάτων σε περιοχές της Ηλιούπολης και του Υμηττού.


Στο πλαίσιο επιχείρησης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε εξωτερικό χώρο σχολείου στην Ηλιούπολη ένας 17χρονος Αλβανός, τη στιγμή που πωλούσε ποσότητα κάνναβης σε 15χρονο Αιγύπτιο, καθώς και σε δύο 16χρονους Έλληνες. Στην ίδια περιοχή εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ένας 17χρονος Έλληνας ο οποίος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης.
Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες, τουλάχιστον κατά το τελευταίο εξάμηνο, προμηθεύονταν και διέθεταν προς πώληση ποσότητες κάνναβης σε ανήλικους μαθητές σχολείων, κυρίως γύρω από σχολεία της Ηλιούπολης και του Υμηττού.
Στην κατοχή τους καθώς και από έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 94 γραμμαρίων, καθώς και τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ SO EASY ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης