Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Το «πράσινο φως» στο σχέδιο που έχει καταθέσει η Σκλαβενίτης για τη διάσωση της Μαρινόπουλος άναψε το διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank.


Το σχέδιο προβλέπει την απόκτηση της αλυσίδας από την Σκλαβενίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες η Σκλαβενίτης θα χρηματοδοτηθεί με 360 εκατ. με επιτόκιο 1,5% με τις τράπεζες να διατηρούν δικαιώματα από τα μερίσματα, τυχόν μετοχοποίηση της εταιρίας κλπ. Ταυτόχρονα προβλέπεται «κούρεμα» 50% στις απαιτήσεις των προμηθευτών.
Το σχέδιο διάσωσης έχει ήδη εγκριθεί (υπό προυποθέσεις) από το ΔΣ της Εurobank, ενώ απομένουν σε εκκρεμότητα οι εγκρίσεις από τα ΔΣ Εθνικής και Πειραιώς. Ο στόχος είναι στο τέλος της εβδομάδας, αρχές της επομένης το αργότερο, να υπογραφεί το MoU με τη Σκλαβενίτης.
Ωστόσο, υπάρχουν ερωτήματα αν τελικά η έγκριση του σχεδίου διάσωσης θα ολοκληρωθεί από όλες τις πιστώτριες τράπεζες χωρίς προβλήματα και εντός χρονοδιαγράμματος.
Η ανησυχία των τραπεζών για το σχέδιο διάσωσης της Μαρινόπουλος με την Σκλαβενίτης συναρτάται και με τη στάση που θα τηρήσει ο SSM. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ενιαίας Εποπτικός Μηχανισμός έχει ενημερωθεί για το σχέδιο των ελληνικών τραπεζών. Το σχέδιο με τη Σκλαβενίτης στηρίζει και η Κυβέρνηση ώστε να αποφευχθεί το ντόμινο χρεοκοπιών στους προμηθευτές που θα προκαλέσει η κατάρρευση της Μαρινόπουλος.
Πάντως για το θέμα θα συνεδριάσουν αύριο τα διοικητικά συμβούλια της Εθνικής Τράπεζας και της Πειραιώς ενώ σε αμφότερες τις τράπεζες, η πρόταση έχει ήδη περάσει από τις αρμόδιες επιτροπές.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ





ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


SABROSO: COFFEE & FOOD ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΤΕΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης