Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016


Μειωμένες κατά 13%, είναι οι αφίξεις των πτήσεων τσάρτερ στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης» της Κω, κατά το μήνα Ιούλιο γεγονός που κυρίως οφείλεται στις αφίξεις μεταναστών και προσφύγων που υπήρξαν την προηγούμενη χρονιά και επηρέασαν την τουριστική εικόνα του νησιού.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, τον Ιούλιο οι επισκέπτες ήταν λιγότεροι κατά 28.838 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.
Συγκεκριμένα φέτος τον Ιούλιο αφίχθησαν στο νησί 192.950 τουρίστες ενώ τον αντίστοιχο μήνα πέρσι είχαν φθάσει στο νησί 221.778 τουρίστες
Αρνητικό πρόσημο παρουσιάζουν οι αγορές της Πολωνίας (-27%), της Ολλανδίας (-19%), της Δανίας (-37%), της Αυστρίας (-28%) και του Βελγίου (-34%).
Αντιθέτως αύξηση σημείωσαν οι αφίξεις από Ρωσία (+18), Ελβετία (+6) και Ισραήλ (+18%).
«Περάσαμε μια μεγάλη δοκιμασία αλλά καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι», δήλωσε ο δήμαρχος Κω Γιώργος Κυρίτσης επισημαίνοντας ότι στόχος είναι να κλείσει η ψαλίδα σε μονοψήφιο νούμερο στο τέλος της σεζόν.
Ανακοίνωσε επίσης ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας δύο πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί.
Πρόκειται συγκεκριμένα για την δημιουργία νέου φορέα τουριστικής προβολής και ανάπτυξης στον οποίο θα συμμετάσχουν η τοπική αυτοδιοίκηση και οι παραγωγικές τάξεις του νησιού και παράλληλα η διαμόρφωση τοπικού πλαισίου διεκδίκησης για να αναπληρωθούν οι απώλειες που έχουν υποστεί οι επιχειρήσεις του νησιού.
πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ






 phgh ΠΗΓΗ πηγη






Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον Kyr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης