Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Οι σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας  είχαν ένα μοναδικό ραντεβού στην κουζίνα, σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2015,  καθώς τους περίμενε ο κορυφαίος Chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης, για να παρουσιάσει ένα εισαγωγικό  σεμινάριο στις βάσεις της κουζίνας και της Μεσογειακής γαστρονομίας.
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αποτελεί σήμερα έναν πολύ ταλαντούχο και δημιουργικό Chef, που έχει αποσπάσει  παγκόσμιες διακρίσεις, έχοντας αναλάβει την κουζίνα διάσημων εστιατορίων και αναδεικνύοντας την μαγειρική ως μια πολυεπίπεδη εμπειρία γεύσεων, αρωμάτων και εμφάνισης. 
Chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης-Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας


Επιχειρώντας να αναδείξει το πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζει ένας επαγγελματίας μάγειρας, από την αρχή της καριέρα του, τις βάσεις μιας κουζίνας, ο  Chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης, παρουσίασε στους σπουδαστές του τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας 3 εμπνευσμένα πιάτα από τη Μεσογειακή κουζίνα :

  •        Παραδείγματα ζωμών
  •         Βελουτέ
  •         Απέραστες σούπες

Αν θες να ξεκινήσεις κι εσύ μια επιτυχημένη  καριέρα στον κλάδο του Επισιτισμού-Τουρισμού , ενημερώσου τώρα για τα νέα τμήματα Μαγειρικής  Οκτωβρίου στο Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας:
Λ. Βουλιαγμένης 57, τηλέφωνο 210 9640117

·        www.facebook.com/iekxiniglyfada  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης