Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015


Με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη, οι ομάδες μουσικής, θεάτρου και χορού του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, σε συνεργασία με τον Δήμο Νέου Ηρακλείου Αττικής, παρουσιάζουν ένα "Αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη". Μια μουσική παράσταση βασισμένη στο έργο του μεγάλου λαϊκού συνθέτη που αγκάλιασε όλες τις κοινωνικές τάξεις και έκανε το έργο του πανελλαδικά γνωστό. Τα τραγούδια αποδίδονται από εξαμελή ορχήστρα. Τα αυτοβιογραφικά κείμενα ερμηνεύει η ομάδα θεάτρου. Συμμετέχει η ομάδα χορού.


Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια από κοινού πρωτοβουλία για τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά και τη σύνδεση της προσπάθειας πρόληψης και αντιμετώπισης της χρήσης ουσιών με την τοπική κοινωνία.


Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015
Στην παιδική χαρά
«ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Πευκών 50, Νέο Ηράκλειο Αττικής
Ώρα έναρξης 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Oι Ομάδες Μουσικής, Θεάτρου και Χορού του Πολιτιστικού Στεκιού απαρτίζονται από απόφοιτους του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ αλλά και από φίλους – εθελοντές. Με σταθερές εβδομαδιαίες συναντήσεις και με τη βοήθεια επιμορφωτών, οι Ομάδες στοχεύουν στη μάθηση, στην προσωπική και ομαδική βελτίωση και στην περαιτέρω καλλιέργεια των μελών τους και ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάζουν παραστάσεις – συναυλίες – δρώμενα σε εκδηλώσεις εντός και εκτός προγράμματος. 

Λίγα λόγια για το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης για ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών και λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 στην πλατεία Αμερικής. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής ημερήσιας παρακολούθησης, οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.
Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ απευθύνεται σε χρήστες ναρκωτικών ουσιών, νεαρούς ενήλικες άνω των 21, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς χρήστες και στα μέλη του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός τους.
Οι χρήστες ουσιών μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Κέντρου 210 86 26 761.
Οι γονείς και οι συγγενείς των εξαρτημένων μπορούν να απευθυνθούν για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης 210 86 12 604.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Η Γελοιογραφία της Ημέρας από τον kyr 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης