Τρίτη 30 Ιουνίου 2015


Αλλάζει η τάση των πονταρισμάτων στις στοιχηματικές εταιρίες του εξωτερικού όσον αφορά στο προσεχές δημοψήφισμα στην Ελλάδα. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό τα μεγάλα στοιχηματικά γραφεία δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς το θέμα της Ελλάδας «πουλάει».

Ως εκ τούτου οι ξένες εταιρίες στοιχηματισμού  αφού αφουγκράστηκαν το κλίμα στην Ελλάδα, το οποίο φαίνεται να αλλάζει και η πλειοψηφία τείνει να ψηφίσει «Ναι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, αναθεώρησαν τις αποδόσεις που προτείνουν σε όσους είναι έτοιμοι να τζογάρουν για το θέμα αυτό.
Έτσι λοιπόν το «Ναι» στα μέτρα των θεσμών παίζεται με απόδοση 1 προς 3 (αν ποντάρει κανείς 3 ευρώ παίρνει πίσω 1), ενώ το «Όχι» 2-3 προς 1 (αν ποντάρει κανείς 1 ευρώ παίρνει πίσω 2 με 3 ευρώ), γεγονός που δείχνει ότι το ‘’ΝΑΙ’’ παίρνει κεφάλι, καθώς οι αποδόσεις των προηγούμενων ημερών είχαν τα αντίστροφα ακριβώς νούμερα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι ξένες μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες ‘’Η αβεβαιότητα και το διαφαινόμενο κραχ φαίνεται πως έχει θορυβήσει τους Έλληνες, καθώς προτιμούν να ζήσουν στην λιτότητα, που έχουν μάθει να ζουν άλλωστε τα τελευταία χρόνια, παρά να πάνε σε μια ολική ρήξη με άγνωστες συνέπειες για το μέλλον’’.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα στα Νέα


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης