Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή Βασιλόπιτας πραγματοποίησε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου η Ιωνική Πολιτιστική Στέγη Ηλιούπολης στο δημοτικό αναψυκτήριο του άλσους «Δ. Κιντής», παρουσία πλήθους συνδημοτών μας, μελών και φίλων του Συλλόγου.


Η φετινή εκδήλωση είχε ξεχωριστή σημασία, καθώς το 2015 συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τη μετονομασία της Ένωσης Μικρασιατών Ηλιούπολης σε Ιωνική & Πολιτιστική Στέγη Ηλιούπολης. Αναφερόμενη σε αυτή τη δεκαετή ενεργή παρουσία και δράση του Συλλόγου στα τοπικά-πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, η πρόεδρός του και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη: Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», κα. Αργυρώ Πίκουλα, τόνισε τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας μεταξύ των πολιτιστικών φορέων κάθε τοπικής κοινωνίας, ώστε – όπως είπε – «στα κρίσιμα σταυροδρόμια που βαδίζει σήμερα η πατρίδα μας, η Ιστορία να συνεχίσει ν’ ανταμώνει την παράδοση, με στόχο πάντα τη μεταλαμπάδευση της φλόγας του πολιτισμού, τη διατήρηση και την ανάδειξή του από γενιά σε γενιά». Παρουσία εξάλλου της κας. Μαίρης Παπάζογλου, Προέδρου της Ένωσης Μικρασιατών Γλυφάδας και δημοτικής συμβούλου, η κα. Πίκουλα απηύθυνε πρόταση συνεργασίας των δύο ιστορικών Συλλόγων με σκοπό τη διεξαγωγή σειράς κοινών εκδηλώσεων για το Μικρασιατικό Πολιτισμό. Η πρόταση, που αναμένεται να υλοποιηθεί υπό την αιγίδα της Αρχιεπισκοπής Γλυφάδας, έγινε θερμά αποδεκτή από την κα. Παπάζογλου.

Στη γιορτή κοπής της Βασιλόπιτας συμμετείχε η χορωδία ποικίλου ρεπερτορίου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Φιλύρα» υπό τη διεύθυνση του χοράρχη κ. Γιάννη Βρυζάκη, ενώ το νεανικό χορευτικό τμήμα της «Στέγης» παρουσίασε χορούς της Ιωνίας υπό την επιμέλεια του δασκάλου κ. Βασίλη Ασλανίδη.

Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους, ο κ. Κων/νος Σεφτελής, Πρόεδρος Δ.Σ. Ηλιούπολης, ο κ. Χρήστος Καλλαρύτης, Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, η κα. Αικατερίνη Μαρκουλάκη, Αντιδήμαρχος Παιδείας, ο κ. Δημήτρης Καλαντίδης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ηλιούπολης, ο πρώην δήμαρχος Ηλιούπολης και δημοτικός σύμβουλος (επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δημοτική Κίνηση»), κ. Γιάννης Αναγνώστου, ο δημοτικός σύμβουλος (επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη, Πάμε Μπροστά»), κ. Τάσος Ευσταθίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι: κα. Αγγελική Δουβή (Ηλίου-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη), κ. Γιάννης Νικηφόρος (Πρώτα η Ηλιούπολη / πρώην πρόεδρος Δ.Σ.), κ. Μιχάλης Κουρής, (Ηλιούπολη, Πάμε Μπροστά), κ. Γιάννης Πούλος (ΕΝΑΚ), ο κ. Χαράλαμπος Κολιοφώτης, πρώην Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ηλιούπολης, καθώς και πολλοί πρόεδροι και μέλη κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων της πόλης μας.      


 Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ


Στηρίξτε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ ε την προσπάθεια μας με ένα LIKE! ΣΤΟ 

ΠΗΓΗ


Ο Κώστας Μητρόπουλος σκιτσάρει την επικαιρότητα από τα Νέα





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης