Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το ακροατήριο θα αποτελέσουν μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Αθηνών και του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Ιλίου

Στο Συνέδριο θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας
To Υπουργείο Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργανώνει Συνέδριο με θέμα «Η Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο είναι υπόθεση όλων μας», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.


Ειδικότερα, η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και το ακροατήριο θα αποτελέσουν περίπου εκατό (100) μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου -Λυκείου Αθηνών και του Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου Ιλίου με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς. Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο Διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Ταξίαρχος Εμμανουήλ Σφακιανάκης με εξειδικευμένους Αξιωματικούς της Υπηρεσίας
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλης Κικίλιας, ενώ θα παραστούν εκπρόσωποι της Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση της ευαίσθητης ομάδας των παιδιών, για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο και για τους τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων του ψηφιακού κόσμου, καθώς είναι ύψιστης σημασίας η ισότιμη συμμετοχή των μαθητών αυτών, στην κοινωνία της γνώσης και των σύγχρονων τεχνολογιών.
Παράλληλα θα γίνει προβολή της καινοτόμου εφαρμογής CYBERKID, με τη χρήση της οποίας και μέσω της γραμμής CYBERALERT δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να επικοινωνούν άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (real time), σε περίπτωση κινδύνου ή απειλής, με Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της χρήσης μίας πρωτοποριακής (touchscreen call) διαδικασίας «Cyber Alert», αλλά και μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος.
Η έναρξη του Συνεδρίου θα γίνει από χορωδία μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών με χριστουγεννιάτικα κάλαντα για τους μικρούς μαθητές, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης μεταξύ άλλων θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα.
Σημειώνεται ότι το Συνέδριο δύνανται να καλύψουν δημοσιογραφικά εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Υ.Γ Και τα σχολεία της Ηλιούπολης πρέπει να τύχουν τέτοιας ενημέρωσης

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Του Κώστα Μητρόπουλου

Σας  προτείνουμε με ένα ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ

 ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ  

 ΠΗΓΗ JHD PHGH PHHG

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 PHGH

ΓΙΑ ΓΛΥΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

 ΠΗΓΗ πηγη ΠΗΓΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

 phgh
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

 ΠΗΓΗ ΠΗΓΗ πηγη
 phgh
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
 ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ 
 ΠΗΓΗ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

 πηγη

Ο Κώστας Μητρόπουλος σατιρίζει την επικαιρότητα



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης