Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Στης 21 Αυγούστου 2014 στη Λεωφόρο Ειρήνης βρέθηκε τραυματισμένος (πιθανόν από αυτοκίνητο)  σκύλος ράτσας  <<Πόιντερ>>  από διερχόμενους συμπολίτες μας. Ο σκύλος έφερε περιλαίμιο και φίμωτρο  οπότε όπως είναι λογικό και προκύπτει από τα δύο αυτά στοιχεία ο σκύλος έχει ιδιοκτήτη.

Παρουσία του Αντιδημάρχου Πόλης  κ. Καλαρρύτη Χρήστου και μετά από συντονισμένες ενέργειες ο άτυχος σκύλος μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του κ. Σβήγκα Θωμά, Aνδρέα Παπανδρέου 11 – Ηλιούπολη (τηλ. 2109964359) προκειμένου να του παρασχεθούν οι απαραίτητες πρώτες βοήθειες και για να αποφευχθεί ο κίνδυνος για την υγεία του.
Κατόπιν συνεννοήσεως με το κτηνιατρείο που νοσηλεύεται ο σκύλος δεν φέρει microchip και δεν είναι εφικτή η εύρεση των στοιχείων του ιδιοκτήτη του. Θεωρούμε λοιπόν φρόνιμο την ανάρτηση και τη δημοσιοποίηση των χαρακτηριστικών  και μιας φωτογραφίας του για την πιθανή εύρεση του ιδιοκτήτη.

Χαρακτηριστικά:

Αρσενικό Πόιντερ ημίαιμο, 25 κιλών, αστείρωτο, ηλικίας περίπου 1 με 2 ετών.

Ο Αντιδήμαρχος Πόλης
κ. Καλαρρύτης  Χρήστος




πηγη πηγη phhg \

 πηγηπηγη πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης