Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014


To υπουργείο Εσωτερικών διαβεβαιώνει ότι όλοι οι γονείς που θα κάνουν αίτηση θα βρουν θέση για τα παιδιά τους στους δημοτικούς σταθμούς, εφόσον πληρούν τις εισοδηματικές προϋποθέσεις, αλλά η ΚΕΔΕ προειδοποιεί ότι χιλιάδες παιδιά θα μείνουν εκτός.


Ο υπεύθυνος κοινωνικής πολιτικής της ΚΕΔΕ δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, μιλώντας στον Σκάι, υποστήριξε ότι τα 160.000 εκατ. ευρώ που προβλέπονται για τους δημοτικούς σταθμούς δεν αρκούν, καθώς λόγω της κρίσης, θα υποβληθούν περίπου 100.000 αιτήσεις. Κατά την εκτίμησή του, περίπου 37.000 με 40.000 παιδιά θα μείνουν φέτος εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, αφού, κατά τους υπολογισμούς της ΚΕΔΕ, τα κονδύλια που έχουν προβλεφθεί επαρκούν για τις ανάγκες μόλις 62.000 παιδιών.
Ο κ. Δανιηλίδης σημείωσε πως προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα θα πρέπει να αποδεσμευτούν από τώρα παγωμένα και λιμνάζοντα κονδύλια του ΕΣΠΑ.
Η υποβολή των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 4 Αυγούστου.
Σύμφωνα πάντως με τον υπουργό Εσωτερικών, οι υπολογισμοί αυτοί είναι αυθαίρετοι και τα χρήματα που διατίθενται από το ΕΣΠΑ είναι ικανοποιητικά. Μιλώντας τη Δευτέρα στο MEGA, ο Αργύρης Ντινόπουλοςδήλωσε ότι και φέτος θα επιδοτηθεί ο ίδιος αριθμός παιδιών.

πηγη πηγη πηγη

 πηγηπηγη πηγη


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης