Τρίτη 22 Ιουλίου 2014



«Μια Ελλάδα… φως», θάλασσα και γαστριμαργικές απολαύσεις της πλούσιας ελληνικής κουζίνας συνθέτουν το τρίπτυχο του δημοφιλούς πόλου έλξης που αποτελεί η χώρα μας για χιλιάδες επισκέπτες παγκοσμίως!


Αυτό το γεγονός δημιουργεί αυξημένη ζήτηση για τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον κλάδο του Επισιτισμού, και όσοι κατέχουν την τέχνη της γαστρονομίας γίνονται περιζήτητοι στην αγορά εργασίας.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία του στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση στον Τομέα Επισιτισμού, σας προσφέρει την πλέον αναβαθμισμένη επαγγελματική κατάρτιση σε περιζήτητες και ανταγωνιστικές ειδικότητες, που σας οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία.
Αναπόσπαστος κρίκος της Τουριστικής Βιομηχανίας, που αποτελεί μοχλό ανάπτυξης της οικονομικής ζωής της χώρας μας, προσφέροντας με αυξανόμενο ρυθμό αρκετές χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας ετησίως.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, προσφέρει υψηλού επιπέδου γαστρονομική εκπαίδευση και κατάρτιση, που αποδεικνύεται από τις διακρίσεις και βραβεύσεις των σπουδαστών του σε διεθνείς διαγωνισμούς και τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις όπως η ΕΞΠΟ ΤΡΟΦ 2014.

Οι σπουδαστές στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, εκπαιδεύονται από κορυφαίους και καταξιωμένους επαγγελματίες και Chef, σε σύγχρονους εργαστηριακούς χώρους και σε ένα νέο υπερσύγχρονο campus 2.000 τμ.

Οι προσφερόμενες ειδικότητες στον τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι :
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)
  • Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης


*Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου  2014:
Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 57, τηλέφωνο 210 9640117
Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.iek-xini.edu.gr  και στο fb: http://facebook.com/iekxiniglyfada

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης