Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας ανακοινώθηκαν τα βραβεία του 3ου Πανηλιουπολίτικου διαγωνισμού φωτογραφίας και ξεκίνησε η έκθεση των φωτογραφιών στο αναψυκτήριο του Άλσους η οποία θα διαρκέσει έως και Τετάρτη 2 Ιουλίου.


Φέτος, ο διαγωνισμός συνδιοργανώθηκε από 4 φορείς της πόλης μας, το IlioupolisOnline, τη Φωτογραφική Λέσχη, την Πολιτιστική ομάδα Ταξιδευτές και το πολιτιστικό Στέκι Άνω Ποταμών.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 41 συμπολίτες μας με συνολικά 114 φωτογραφίες.
Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο διαχειριστής του IlioupolisOnline Γρηγόρης Σαϊτάς, τόνισε τη σημασία της ένωσης φορέων της πόλης για την συνδιοργάνωση μιας δράσης, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά  και σηματοδοτεί μιά νέα αντίληψη για τον πολιτισμό στην πόλη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Γιάννης Αναγνώστου επικεφαλής της Νέας Δημοτικής κίνησης, Χρήστος Κοκοτίνης - επικεφαλής της ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη, Γιάννης Πούλος - δημοτικός σύμβουλος, οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Φώτης Χρυσουλάκης και Γιώργος Αντύπας, ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Μιχάλης Τασούλας και άλλες προσωπικότητες της πόλης.

Τα βραβεία και οι έπαινοι, σύμφωνα με την κρίση της επιτροπής που απαρτίζονταν από τους Ι. Ασημακόπουλο - φωτογράφο, καθηγητή φωτογραφίας, Κωνσταντίνα Μαργαλιά - Καθηγήτρια φωτογραφίας και Θεόδωρο Ζαφειρόπουλο - εικαστικό, απονεμήθηκαν από τους εκπροσώπους των 4 φορέων και μέλη της επιτροπής, ως εξής:

ΤΑΜΠΑΣΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ - 1ο βραβείο (Nikon 3100d + φακός)
ΡΗΜΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ - 2ο βραβείο (Φωτ. μηχανή Lomo)
ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - 3ο βραβείο (Τρίποδας)
ΚΑΡΑΜΟΥΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - 1ος έπαινος (Φωτ.Άλμπουμ Τα θερινά Σινεμά)
ΧΑΡΑΤΣΗ ΛΕΛΟΥΔΑ - 2ος έπαινος (Βιβλία για τη φωτογραφία)
ΠΑΠΑιΩΑΝΟΥ ΛΩΡΑ - 3ος έπαινος (portfolio φωτογραφιών)

Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται το βραβείο κοινού, όπου οι επισκέπτες κατα τη διάρκεια της έκθεσης ψηφίζουν τις 2 καλύτερες φωτογραφίες, και το οποίο θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη της.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή ώρες 7-10μμ έως και την Τετάρτη 2 Ιουλίου.
Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν στο ilioupolisonline.gr μετά το πέρας της έκθεσης.

Update: Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε εδω



πηγη πηγη πηγη

 πηγηπηγη πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης