Δευτέρα 5 Μαΐου 2014


Αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου μας όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση στη χώρα μας. Οι επιπτώσεις ήταν άμεσες και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μειωμένη χρηματοδότηση, μείωση του προσωπικού, περιορισμός των πόρων για άσκηση κοινωνικής πολιτικής και στο Δήμο μας.



Η οικονομική κρίση δοκιμάζει μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας που αδυνατούν ή δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στην εκπλήρωση των βιοτικών τους αγαθών.
Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε ένα εκτεταμένο δίκτυο κοινωνικών θεσμών και δράσεων που αγκαλιάζει όλους τους δημότες και κατοίκους της πόλης μας. Μέρος αυτού του δικτύου είναι και το Κοινωνικό Φροντιστήριο.
Η πολύχρονη εμπειρία μου στην ιδιωτική και φροντιστηριακή εκπαίδευση , ως καθηγητή χημείας, η ευαισθησία μου σε θέματα παιδείας και η ανάγκη μου στη δίνη της οικονομικής κρίσης να δώσω ό,τι μπορώ από τις γνώσεις μου στους μαθητές που χρίζουν περαιτέρω εκπαιδευτικής βοήθειας συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτού του θεσμού.
Μαζί με όλους τους , εθελοντικά πάντα, προσφερόμενους εξαίρετους εκπαιδευτικούς αγκαλιάσαμε με συνέπεια, υπευθυνότητα, μεράκι και αγάπη το Κοινωνικό μας Φροντιστήριο και σήμερα, δυόμιση χρόνια μετά, οι μαθητές μας φτάνουν τους 140.
Η επιτυχία του θεσμού αυτού ενισχύει την επιθυμία μας να συνεχίσουμε όχι μόνο να στηρίζουμε αλλά και να διευρύνουμε περαιτέρω τις δραστηριότητές του.


Πανταζόπουλος Ηλίας - Χημικός
Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ.
ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Με την Παράταξη «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ»

Υπ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης