Παρασκευή 25 Απριλίου 2014


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!

Γεννήθηκα το 1987 και μεγάλωσα στην Ηλιούπολη.
Απόφοιτη οικονομικής σχολής, συνεχίζω τις σπουδές μου στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
 Mε καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης είναι:
Μέλος του συλλόγου Κ ρητών Ηλιούπολης.



Με ιδιαίτερη ευαισθησία στον συνάνθρωπο τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι εθελοντικά σε διάφορες δράσεις και ιδιαίτερα στην Ελληνική Εταιρία Σκλήρυνσης κατά Πλάκας στα γραφεία Αττικής που έχουν έδρα στην Ηλιούπολη.
Στην πόλη του Ηλίου και του Πράσινου, σε μία πόλη πρότυπο μπορείς να ονειρευτείς, να δημιουργήσεις, να δώσεις και εσύ τη δική σου μάχη για ότι συμβαίνει γύρω σου.
Σε μία κοινωνία αβεβαιότητας μπορείς να δώσεις το δικό σου αγώνα για το αύριο που επιθυμείς και που ονειρεύεσαι κόντρα σε στερεότυπα και κομματικές πεποιθήσεις.
Με τη σειρά μου θέλω να δώσω αυτό που μπορώ για ένα καλύτερο αύριο..το αύριο που θα δημιουργήσουμε εμείς για αυτούς που ακολουθούν και που θα ευθυνόμαστε γι΄αυτό που θα παραλάβουν.
Οι άνθρωποι που δίνουν τη δυνατότητα στους νέους να δραστηριοποιηθούν και να υλοποιήσουν τις ιδέες τους σε συνδυασμό με την εμπειρία τους, θα τους αγκαλιάσουν και το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις προσδοκίες όλων.
Ας ελπίσουμε κι ας προσπαθήσουμε βάζοντας το λιθαράκι μας κι όχι μένοντας άπραγοι ακολουθώντας ότι απλά συμβαίνει αλλά δημιουργώντας  αυτό που  εμείς θέλουμε να συμβεί..
ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 

ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ 

Κυριακή Μαρή
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Παράταξη «ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ» 
με επικεφαλής τον Δήμαρχο
 Βασίλη Βαλασόπουλο





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης