Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

 Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Πάντα πίστευα και πιστεύω ότι η ψήφος είναι το μεγαλύτερο δικαίωμα του ανθρώπου γι’ αυτό και συμμετείχα από τα σχολικά μου χρόνια σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις (ως ψηφοφόρος).

Το καλοκαίρι του 2010 μου προτάθηκε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας «Πρώτα η Ηλιούπολη». Μην έχοντας ασχοληθεί στο παρελθόν κατ’ αυτόν τον τρόπο με τα κοινά, αρχικά δίστασα.
Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου να συμπορευθώ στον αγώνα της παράταξης έπαιξε καταρχήν η προσωπική γνωριμία με τον επικεφαλής και σημερινό μας Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο. Η εμπιστοσύνη μου στο ήθος, την ακεραιότητα, τις γνώσεις και ικανότητές του. Και βέβαια οι αρχές, οι στόχοι και το ολοκληρωμένο 8ετές Πρόγραμμα της Παράταξης..
Μετά από σχεδόν τρεισήμισι χρόνια που η παράταξή μας είναι στη Διοίκηση του Δήμου, αισθάνομαι ότι δικαιώθηκα.
Η δουλειά σκληρή, οι συνθήκες αντίξοες αλλά το έργο που έχει γίνει τεράστιο. Όλοι μαζί (εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και μη εκλεγμένα στελέχη της παράταξης) καταφέραμε ν’ ανταποκριθούμε στις προκλήσεις, πιστοί στις δεσμεύσεις της Διακήρυξης και του Προγράμματός μας.
Και συνεχίζουμε τον αγώνα μας, με τις ίδιες αρχές και το ίδιο όραμα για να κάνουμε την Ηλιούπολη την πόλη που ονειρευόμαστε.
Σ’ αυτόν τον αγώνα σας θέλουμε μαζί μας, θέλουμε τη στήριξη και τη συμμετοχή σας. Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα.

Έλενα Καπίρη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης