Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Νέα προοπτική κ έξω από τα παλαιοκομματικά κατεστημένα ξεκίνησε ο Γιάννης   Αναγνώστου την προεκλογική του εκστρατεία  από την εξέδρα που είχε στηθεί για την ανακοίνωση των 45 υποψηφίων του συνδυασμού του.
  Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο συνδυασμό και προσωπικά στον Γιάννη Αναγνώστου



Το πλήρες κείμενο του Συνδιασμού…..  «Νέα Δημοτική Κίνηση»


Παρουσία εκατοντάδων πολιτών, την Τετάρτη 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοτικής Κίνησης (πλ. Φλέμινγκ 1) και η παρουσίαση από τον επικεφαλής της Γιάννη Αναγνώστου των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.
Στην ομιλία του, ο κ. Αναγνώστου διεμήνυσε ότι η παράταξή του «δηλώνει το παρόν στην κρίσιμη αυτή συγκυρία είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι», με ένα και μόνο γνώμονα. Το καλό της Ηλιούπολης και την παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. «Είμαστε όλοι υπεύθυνοι γι’ αυτό και όλους θα μας κρίνει η ιστορία, και για τους λόγους και κυρίως για τις πράξεις μας», δήλωσε και εξήγησε την ανάγκη να συνεχιστεί το μεταρρυθμιστικό έργο το οποίο έμεινε στη μέση από την τετραετία 2007-2010.
Σ’ αυτό, όπως είπε, συντελούν πολλοί παράγοντες: «Η εμπειρία και οι γνώσεις μας, η αξιοπιστία μας, η ακεραιότητά μας, η αγάπη μας για την πόλη και η βούλησή μας να προσφέρουμε τα πάντα γι’ αυτήν». Δήλωσε υπερήφανος για το έργο της Διοίκησής του, «παρά την προσπάθεια ορισμένων να το υποβαθμίσουν, να το καπηλευτούν ή και να το παρουσιάσουν ως δικό τους, όπως κάνει η Διοίκηση Βαλασόπουλου».
Οι πολίτες σήμερα, συνέχισε ο κ. Αναγνώστου, «έχουν βγάλει πλέον τα συμπεράσματά τους. Έχουν υπόψιν τους τα πεπραγμένα και τη στάση μας κατά τα χρόνια της διοίκησής μας, αλλά και στη συνέχεια, ως αντιπολίτευση. Ταυτόχρονα γνωρίζουν πολύ καλά όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους, οι οποίοι το προηγούμενο διάστημα έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους».
Παράλληλα, απηύθυνε δριμύ κατηγορώ κατά την απερχόμενης Διοίκησης, η οποία «αποτελεί μια θλιβερή παρένθεση στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών».
Με την ανάληψη της διοίκησης από τη Νέα Δημοτική Κίνηση, όπως είπε, «θα εξακολουθήσουμε να δίνουμε τη μάχη μας για τη δημιουργία μιας σύγχρονης, βιώσιμης πόλης. Το μπορούμε και το θέλουμε, κάνοντας το Δήμο βάση κοινωνικής στήριξης και πηγή κοινωνικής προσφοράς και έργου. Τώρα, που ο καθένας μας χρειάζεται τον συνάνθρωπό του περισσότερο από ποτέ».
Ιδιαίτερη αναφορά ο επικεφαλής της Νέας Δημοτικής Κίνησης έκανε στον αείμνηστο πρώην Δήμαρχο Κώστα Δελαπόρτα, το όραμα και τα έργα του οποίου «μέχρι και σήμερα αποτελούν πρότυπο για άλλους δήμους». Για την επίτευξη μάλιστα του σκοπού αυτού, επανέλαβε το κάλεσμά του προς όλους τους πολίτες και όλες τις παρατάξεις «να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και ιδιοτελή συμφέροντα, ώστε να προχωρήσουμε απρόσκοπτα για μια καλύτερη Ηλιούπολη. Ακόμα και τώρα, ενάμιση μήνα πριν από τις εκλογές, επιμένω στην πρότασή μου. Ποτέ δεν είναι αργά», ανέφερε.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Δημοτικής Κίνησης είναι οι: Αγαδάκος Γιώργος (ασφαλιστικός σύμβουλος), Αδαμόπουλος Αχιλλέας (εικονολήπτης-φωτογράφος), Αθανασίου Ανδρέας (διοίκηση επιχειρήσεων - πολιτικός επιστήμων), Αλτάνης Κώστας (γεωπόνος), Αμπατζίδου Βασιλική (ασφαλιστική σύμβουλος), Βαλιώτης Παναγιώτης (φυσικός - αεροπόρος - τεχνικός ασφάλειας πτήσεων), Βλάμης Νίκος (εκτελωνιστής), Γραμματικογιάννη Μαρία (ελεύθερη επαγγελματίας), Δασκαλάκη Ελένη (μουσικός), Ζάχος Κώστας (οικονομολόγος - επιχειρηματίας), Καλαντζής Ηλίας (γεωπόνος), Καλύβα – Χρήστου Ρόζα (φοροτεχνικός), Καρανδρέας Παναγιώτης (επιχειρηματίας), Καρανικόλα Ευαγγελία (ιδιωτική υπάλληλος), Καρούτσος Πέτρος (γεωπόνος), Κόκλας Παναγιώτης (επιχειρηματίας), Κορδιά Αγγελική (ιδιωτική υπάλληλος), Κουκαρα Μπέτη (πολιτικός επιστήμων), Κρέσπης Κωνσταντίνος (ηλεκτρολόγος μηχανικός ΕΜΠ), Κωνσταντάκος Χρήστος (μαθηματικός), Λαμπαδάκης Γιάννης (φοροτεχνικός), Λάμπρου Νίκος (Προϊστάμενος ΟΔΔΥ - συνδικαλιστής), Λουκάς Γιώργος (δικηγόρος), Μακρυπούλιας Χρήστος (υπάλληλος ΔΕΗ - πτυχιούχος βυζαντινής μουσικής), Μαστραντώνης Χρήστος (επιχειρηματίας), Μαυρόπουλος Άγγελος (τελειόφοιτος οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων), Μπάστα Μαρία (ασφαλιστική σύμβουλος - υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων), Μπογιώκα Νατάσα (ελεύθερη επαγγελματίας), Μπότος Ιωάννης (ιδιοκτήτης σχολής οδηγών), Νικολαϊδης Κώστας (Αξιωματικός ΕΛ.Α.Σ. ε.α.), Ξύνας Λάμπρος (ελεύθερος επαγγελματίας), Παπαδερός Γιώργος (φυσικός), Πάτσης Βασίλης (γυμναστής), Παυλίδης Γιώργος (ηχολήπτης), Πετροτάση Θεοδώρα (αξιωματικός ΕΛ.Α.Σ. ε.α., μέλος Δ.Σ. Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης), Σαπλαούρα Σοφία (ιδιωτική υπάλληλος), Σάρρα Γιώτα (οδοντίατρος), Σιούτης Κώστας (έμπορος), Σταύρου Γιάννης (δικηγόρος), Τσάγκος Ευάγγελος (ιδιοκτήτης εταιρίας real estate), Τσατμας Νίκος (Ηλεκτρονικός), Τσιγγέλης Παναγιώτης (τεχνολόγος ναυπηγός), Τσούκα Ειρήνη (μεσίτρια ακινήτων), Φάτσος Νίκος (τραπεζικός υπάλληλος - απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων).


Γραφείο Τύπου, 10-4-2014



Για τις αγορές σας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 ΦΛΗΦΑΔΛΞΦΒΓ ΚΞΗΑΓΦ

ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ








































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης