Κυριακή 14 Ιουλίου 2013



To ΕΝΑΚ καταγγέλλει στο λαό της Ηλιούπολης την απροκάλυπτη και μεθο-δευμένη επίθεση με τη μέθοδο των ομαδικών απολύσεων, ενάντια στην Αυτο-διοίκηση και τους εργαζομένους. Σχολικοί φύλακες και Δημοτική Αστυνομία αποτελούν δομές και υπηρεσίες με σημαντικό έργο και προσφορά στην αυτο-διοίκηση, την κοινωνία και την εκπαίδευση.



Ενα ευνομούμενο και εκσυγχρονισμένο κράτος δεν μπορεί και δεν δικαιούται να μην προφυλλάσει τα σχολικά κτίρια και τους πολίτες του.
Το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο της χώρας, υπηρετεί μεθοδικά και πειθαρχημένα τις εντολές της τρόϊκας και των τραπεζιτών.
Αν πράγματι επιθυμούσαν εξορθολογισμό υπηρεσιών και προσωπικού θα ε-φάρμοζαν μελετημένα και προγραμματισμένα μετακινήσεις και μετατάξεις προσωπικού εκεί που υπάρχουν απίστευτες και πραγματικές ανάγκες.
Το ΕΝΑΚ, βρίσκεται μπροστά και δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων σε ένα ενιαίο ανεξάρτητο μέτωπο.
Με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια, το ΕΝΑΚ καταδικάζει με τον πιο κατη-γορηματικό τρόπο την τραμπούκικη επίθεση στο στέκι του κοινωνικού χώρου “Συνεργείο” από εξωθεσμικά φασιστικά στοιχεία. Ο λαός της Ηλιούπολης έχει αποδείξει από τη μεταπολίτευση την προσήλωση του στη Δημοκρατία και την πρόοδο.

Για το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης