Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Η Δημοτική κίνηση «ΗΛΙΟΥ – πόλις, ανθρώπινη πόλη» καταδικάζει απερίφραστα τη φασιστική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής εναντίον του κοινωνικού πολιτιστικού στεκιού «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη την 10-7-2013 και μάλιστα με την «ανοχή» αστυνομικών δυνάμεων.

Οι φασίστες – χρυσαυγίτες είναι καθαρά ένα δεκανίκι του συστήματος με σκοπό να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα και βέβαια κάθε νησίδα αντίστασης, πολιτισμού και ελεύθερης διακίνησης ιδεών και μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η παραπάνω επίθεση στο συνεργείο.

Καλούμε τον λαό της Ηλιούπολης να απομονώσει και να καταδικάσει τους νεοναζί – εγκληματίες. Αξιώνουμε από όλους τους μαζικούς φορείς της πόλης μας και ειδικά το Δήμο επιτέλους να αρθρώσουν φωνή αντίστασης και έμπρακτα να αντιπαλέψουν το φασισμό και ναζισμό.

Η «ΗΛΙΟΥ – πόλις, ανθρώπινη πόλη» παλεύει και συμμετέχει σε κάθε αγωνιστική κίνηση στην πόλη μας που πολεμάει τους φασίστες και το ρόλο που παίζουν ως συστημική δύναμη.
Oι φασίστες - νεοναζί είναι Ανεπιθύμητοι στην Ηλιούπολη

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΣΦΥΓΜΟ




Οι Ειδήσεις της Ημέρας από την εφημερίδα Σφυγμός ....Συνεχείς ενημέρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ .....ΣΦΥΓΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




Από το Blogger.

Followers

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» ανοίγει τα φτερά του και μας υποδέχεται όλους...

Στηρίζουμε, δείχνουμε την αγάπη μας, επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα γιορτινών δώρων   απ’   το σχολείο μας    Σε μια χρονιά με πρωτόγνωρε...

ΣΦΥΓΜΟΣ TV ...Εταιρεία ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης